1Q-kandidat: Linnea Hallberg

Vad heter du?
Linnea Hallberg

Hur gammal är du?
22 år

Vart kommer du ifrån?
Borgholm, Öland.

Vad pluggar du och vad har du pluggat tidigare?
Just nu pluggar jag Grundlärarprogrammet med inriktning mot förskoleklass och årskurs 1-3, jag är på termin 3. Tidigare har jag läst kurser så som fred och konflikt studier, statsvetenskap och pedagogik.

Hur länge har du varit medlem i Kalmar nation?
Jag har varit medlem sedan höstterminen 2014.

Vad har du gjort på nationen tidigare?
Klubbvärd (satt även i valnämnden som representant under min klubbverkartermin), klubbmästare, kårmarskalk, recentiorförman och ledamot av förste kurators råd.

Varför vill du bli kurator på Kalmar nation?
Under mina år på nationen så har jag provat på lite av det mesta. Av detta har jag lärt mig att jag älskar när jag får jobba med medlemmarna speciellt som recentiorförman och som klubbvärd och hjälpa dem med vad helst de behöver hjälp med. Kalmar nations organisation är också något som alltid har intresserat mig, i och med detta kan jag knappt vänta på att få vara en större del av den och ägna all min tid till att förvalta och förbättra något jag redan älskar.

Vad skulle göra dig till en bra kurator?
Jag har nu varit på nationen ett bra tag och under denna tid har jag lärt mig mycket om nationen och dess organisation. Men det finns mycket kvar och lära och det är detta driv att hela tiden lära mig nya saker som har uppmuntrat mig att ta ämbete efter ämbete, och som jag också tror kommer driva mig som kurator till att alltid utvecklas och utföra mina arbetsuppgifter på bästa sätt. Mitt sinne för organisation och struktur kommer också kunna hjälpa mig en bra bit på vägen, då detta ger möjlighet för ett arbete som är strukturerat, bra och klart i tid.

Har du någon hjärtefråga?
För mig är det väldigt viktigt med transparensen i Kalmar nations organisation, att alla medlemmar har möjlighet att på ett enkelt sätt ta del av vad som händer i alla våra råd och nämnder. I dagens läge kan detta ibland vara lite svårt och det är något jag skulle vilja jobba vidare med att förbättra. Jag vill göra det lite lättare för medlemmarna att förstå vad till exempel kuratorernas råd gör, eller ett annat konkret exempel skulle kunna vara att göra styrelsens rapporter på landskapen lite mer konkreta.

Den här sidan uppdaterades senast 4 april 2017 kl. 16:03.

Top