Inspektor Anders gratuleras på födelsedagen med stort paket. Foto: Per Hård af Segerstad
Inspektor Anders gratuleras på födelsedagen med stort paket. Foto: Per Hård af Segerstad

Grattis Inspektor Anders!

Vår käre Inspektor Anders Ahlén trodde sig kunna smyga med att ha fyllt 60 häromsistens. Men slika finter lurar inte vår uppmärksamme Förste kurator, som med viss hjälp av den hemliga 1Q-arsenalen har full koll på hedersledamöters bemärkelsedagar. (Vår Inspektor är även hedersledamot i nationen.) När så Anders bjudits in till nationen på tisdagkvällen, ”för att skriva på något papper”, överraskades han med sång, tårta och saft av några engagerade nationsmedlemmar. Han erkände sig grundlurad och högg sedan glatt in på tårtan.

Förste kurator Micke passade också på att överräcka en födelsedagspresent från nationen, en pampig bålskål från Kosta Boda. Stort grattis Anders, önskar din nation!

Taggar: , , , , , ,
Top