Vem vill inte träffa denna stilige karl?
Vem vill inte träffa denna stilige karl?

Nu är inskrivningen igång!

Nu är inskrivningen igång till den lilla nationen med det stora hjärtat! Vår eminente förste kurator tjuvstartar registreringen av reccar och eventuellt framtida kalmarlegender. Innan måndag den 12:e, då den ordinarie inskrivningen börjar, kan du personligen besöka Viktor och bli kalmarit direkt. Fantastiskt!

Kontoret har fram till måndag öppet för inskrivning vardagar kl. 12-18

Välkomna!
The registration to the big nation with the small heart i open! Our lovely first curator has already started signing up the new blood och potentially future legends of Kalmar. Before monday the 12:th, when the regular registration begins, you may visit Viktor in person and become a calmarite with immediate effect. Amazing!

Until monday the office is open for registration workdays 12-18

Welcome!

Top