Kalmar nations tidning

Gyckeln

Vår nationstidning heter Gyckeln och utkommer sex gånger per år. Den innehåller allt från artiklar och reportage om nationen och andra saker till viktiga meddelanden och kallelser till landskap. Du kan få den som PDF till din e-postadress eller som tryckt tidning hem i brevlådan.

Läs senaste numretBidra till Gyckeln
Bidra till Gyckeln

Släpp lös din inre skribent eller kreatör

Till varje nummer av Gyckeln ges nationens medlemmar chansen att få sina alster publicerade. Oavsett om du skriver, målar eller ta bilder så är detta en rolig möjlighet att få ditt material tryckt och hyllat av Kalmarmedlemmar överallt. Vill du recensera nationens senaste teateruppsättning? Skapade du något riktigt läckert på senaste Måla? Eller har du bara en rolig idé som du vill förverkliga? Mejla frågor och intresseanmälningar till redaktionen: gyckeln@kalmarnation.se

Vi ser fram emot att höra från er!

Tidigare nummer av Gyckeln

Tidningsarkivet

På Issuu hittar du nyare nummer av Gyckeln i onlineversion, från 2012 och framåt. Luta dig tillbaka, ha en trevlig läsning!

Kliv in i tidsmaskinen – läs gamla nummer av Gyckeln. Hur har tidningen förändrats genom åren? På arkivsidan finner du tidningar från 2005-2011! Får du inte nog av att kolla på tidningar online? På nationen kan du också finna fysiska exemplar av äldre nummer av Gyckeln.

Frågor ang. gyckeln

Post eller PDF – har du inte fått Gyckeln?

Får du inte Gyckeln trots att du är medlem? Föredrar du en PDF-fil mailad till dig framför tryckt tidning eller vice versa? Kontakta Förste kurator så löser vi det!