Hjälp till att driva kalmar nation framåt

Engagera dig på Kalmar nation

Nationen drivs av ideellt arbetande studenter och leds av våra heltidsarbetande kuratorer. Att engagera dig på Kalmar nation är något du inte kommer att ångra. Bättre sätt att lära känna nya människor och Uppsalas studentvärld finns inte! 

Så fungerar det
Så fungerar det

Att engagera sig

Inga förkunskaper? Det gör inget!

På Kalmar nation har vi inget krav att du ska ha erfarenhet av det du vill göra hos oss. Du kan lära dig att servera drinkar även om du inte tidigare kunnat. Du måste inte heller vara kock för att laga mat till gästerna i puben, det räcker med att du har ett stort intresse och gillar att lära dig. Eller så är du kanske rent av så pass rutinerad att du kan vara ansvarig för hela restaurangverksamheten. Många är de studenter som fått fast arbete eller sommarjobb tack vare sitt nationsengagemang.

Varför borde jag engagera mig på nationen?
Att engagera sig på Kalmar nation kommer med flera fördelar. Inte minst alla nya människor du kommer lära känna! Vill du flytta in i någon av nationens bostäder får du också extra köpoäng om du tar dig an ett ämbete.
Som klubbverkare får du extra många förmåner. KK-kort, KMK-bal och sexa, gratis gasque och gratis mat vid dina arbetspass! Lyx!

Om jag bara vill jobba någon gång då?
Ja, varför inte engagera dig i nationens restaurangverksamhet? I Facebookgruppen ”Jobba på Kalmar nation – Uppsala” kan du anmäla dig till pass.
Din nationskarriär börjar här

100(0) möjligheter

Det finns i runda slängar 100 ämbeten på Kalmar nation. De flesta börjar sin nationskarriär inom restaurangverksamheten, men det är absolut inte det enda sättet! Du kanske drömmer om att sätta upp en teaterpjäs? Eller vill du kunna utöva din favoritsport? Eller så gillar du att skriva och redigera tidning? Var inte rädd för att höra av dig till 1Q, Recentiorsförmännen eller den ämbetsman som är ansvarig för det som just du vill göra!

Vi har flera vakanta poster, kontakta oss för att visa ditt intresse!