Efter lång dags färd mot natt korades äntligen segrarna i höstens Knally vid elvasnåret på lördagskvällen. Newtons Andra Lag med lagkaptenen Jonas Lejon i spetsen kunde lyfta Ostkustens Pärla mot taket i festsalen, efter en spännande standoff mot laget Grupp Sextremhundreds. Stort grattis till det vinnande laget!
– Vi vill tacka alla som åkte vårt Knally EXTREME, säger generalerna med en mun. Trots uppstigning i svinottan har alla hållit peppen igång hela dagen! Nu laddar vi om för ett grymt Knally i vår, arrangerat av Newtons Andra Lag.

Slutresultat i Knally EXTREME

  1. Newtons Andra Lag, 260 prickar
  2. Grupp Sextremehundreds, 330 prickar
  3. First Aid Kit, 384 prickar
  4. LagOm X3MT, 478 prickar
  5. Xtreme Wizardry League, 526 prickar
  6. Three is a crowd, 623 prickar
  7. Apokrition, 639 prickar
  8. Belgien, 786 prickar
  9. Spextreme, 901 prickar
  10. De tre vännerna och Jerry, 1 243 prickar

Bilder, filmer och mer statistik kommer att publiceras på Knally-sidan så snart som möjligt.