Punchline Comedy Club med Christina Nordhager, Patrik Larsson och Mårten Andersson
Onsdag 2 oktober kl. 18, Pub Kronan
Första komiker på scen kl. 20
Biljettsläpp 25:e september, 60 kr för kalmariter, 80 kr övriga. Nationskort krävs.

Nu är det snart säsongspremiär för Punchline Comedy Club, Kalmar nations egen standup-klubb! Första onsdagen varje månad bjuder vi på förstklassig underhållning. Pub Kronan öppnar portarna för Sveriges skrattelit, kom och träna skrattmusklerna med oss!

Sittplatser finns att köpa i Pub Kronan en vecka i förväg, alltså från den 25:e september kl. 18. Priset är 80 kr, max sex biljetter/person. Är du kalmarit får du sedan tillbaka 20 kr i dörren mot uppvisande av nationskort. Ståplatser köps i dörren den aktuella standup-kvällen från kl. 18 och priset är detsamma som för sittplatserna.

Lineup

Christina Nordhager

Vann Bungy Comedy-finalen 2012. Hon är även en del av den uppskattade podcasten “Geniförklarat” tillsammans med Messiah Hallberg, Maja Härngren och John Willander Lambrell, där hon utnämnt sig själv till “vår tids största tänkare”.

Patrik Larsson

Många komikers favoritkomiker och en av de mest underskattade komikerna i landet. Patrik har en helt egen stil där han blandar absurd oberservationshumor med sin positiva och avsmittande energi. Har setts i allt från Stockholm Live (SVT) till Raw Comedy Club. äntligen får vi honom till Kalmar nation!

http://www.youtube.com/watch?v=8crQ2wXtSFg

Mårten Andersson

Slog igenom i radioprogrammet Pippirull med sina imitationer av bland annat Mikael Persbrandt, Dr Alban och Peter Antoine men blev snabbt rekryterad till tv. Han är idag främst standup-komiker och driver sedan 2004 stand-up klubben RAW Comedy Club i Stockholm, Sveriges största och mest välkända klubb inom stand up comedy där både svenska och internationella komiker uppträder varje helg. Även han själv blandar sina uppträdanden i Sverige med att göra internationella gig, bl a i England, Skottland och Australien. Han har hälsat på oss förut (se klippet nedan) och vi hoppas på en briljant reprisering!

MC: Erik Bamberg

Konferencier för denna fantastiska stand up-kväll är Kalmar nations egen Erik Bamberg.