♥ GAY/QUEER
♥ 40/60
♥ Dörrarna öppnas 20.00
♥ GRATIS före 21
♥ ÖPPET till 02
♥ Nationskort

QUEERISAR ♥ RIOT GRRRRLS ♥ QUEERCORE-BOYZ ♥ GAYSREGNBÅGEN PÅ STUDENTHIMLEN LYSER ÄNTLIGEN UPP HETEROHÖSTMÖRKRET DEN 12 OKT :):):):):):) OCH UPPMANAR TILL SAMKÖNAT SAMKVÄM, KÖNSÖVERSKRIDERI OCH HETS MOT PUTIN

I SANN QUEERCORE-ANDA MÅLAR VI NAGLARNA I ALLA REGNBÅGENS FÄRGER, SPRIDER HOMOPROPAGANDA OCH ”KÖPER ANNAN PASTA”!!!

ÖPPNA ALLA DÖRRAR! TA PÅ DIG GRÄLLA FÄRGER ELLER VARFÖR INTE EN BALL BALAKLAVA!? OCH SMAKA FRIHET MED OSS

FREE PUSSY RIOT

✜ JIN MUSTAFA ✜

[ Techno // House ]
JIN MUSTAFA är en del av musikkollektivet Samlingen som arrangerar klubbar och konserter med fokus på elektronisk musik. Hennes bidrag till Stockholms klubbscen görs också som en del av det feministiska nätverket Grupp 13. Hon har under flera år spelat på Sveriges främsta elektroniska musikfestivaler som Volt och Norbergfestivalen.

JIN MUSTAFA har också spelat på The Knifes konsert (Shaking the Habitual) i Stockholm, gästat klubben BIRDS, värmt för Ikonika på Berns och för Blawan på Färgfabriken samt spelat på klubbkvällar på bl.a. Under Bron, Trädgården, Solna HQ, Marie Laveau och Musik- och Teatermuseet.

JIN spelar drivig techno och house med lika stort fokus på melodi som på industri.

✜ SIRI HJORTON WAGNER ✜

[ Hittig rövmusik ]

SIRI HJORTON WAGNER har bland annat varit aktiv i scenkonstkollektivet ÖFA-kollektivet, drivit gayklubben GUMM4N och lesbiska klubben Girls Gone Wolf på Trädgården och Under bron. SIRI spelar hittig rövmusik med bas och en och annan guilty pleasurelåt.

✜ SNAKETHREAD ✜

[ Techno // House ]

Med en klar fascination av det obskyra och mystiska leverar SNAKETHREAD en resa genom en kolsvarta texturer och rytmer både som producent och DJ. Han navigerar lätt genom techno och deep house med en tjusning av future garage, glitch och ambient.

http://snakethread.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/snakethread
http://www.youtube.com/user/SnakethreadTV