Affisch, Klubb Nangijala 30 noevmerb 2013Datum: 30 november
Öppet 20-01
Gratis/free för kalmariter, 20 kr för övriga
Nationskort krävs/nationcard required

Kalmar nation presenterar stolt årets hetaste hopplock av häpnadsväckande akter som kommer få din kropp att pulsera rytmiskt hela natten lång. Det utlovas rafflande dansant nu-disco , punkig powerpop i hög klass och tung 90-tals hiphop när Uppsalas bästa musiknation visar vad vi kan få fram på kort varsel. Pallra dig förbi Kalmar nation för en sensationell kväll du sent kommer glömma! Ett sjujäkla hålligång utlovas!

Kalmar nation proudly presents this year’s hottest miscellany of amazing acts that will make your body pulsate rhythmically all night long . There are promises of thrill and danceable nu- disco , punky powerpop in high grade and heavy 90 ’s hip hop when Uppsala’s best music nation shows what we are able to obtain on short notice. Get your ass over to Kalmar nation for a sensational evening you ’ll never forget! One heck of partying promised!

Linnéa och mikkelrev (Diskoteket)

Förvänta dig inget annat än stordåd när Uppsalas hetaste duo står för musiken. Direkt från Kalmar nations klubb Diskoteket presenterar vi dess resident-DJs Linnéa och mikkelrev. De kommer leverera tung deep house och mysig nu-disco och bidra till den trevligaste klubb-stämningen du kan tänka dig. Var beredd på djupa nervkittlande basgångar som får din drink att vibrera i takt till musiken. Det blir en spektakulär musikupplevelse i absolut världsklass.

Expect nothing but greatness when Uppsala’s hottest duo are in charge of the music . From Kalmar nation club Diskoteket , we present its resident DJs Linnea and mikkelrev . They will deliver heavy deep house and nu- disco cozy and contribute to the nicest club atmosphere you can imagine. Be prepared for deep thrilling basslines that gets your drink to vibrate to the beats of the music. It will be a spectacular musical experience of absolute world class!

Kristofer & Emanuel (GLHF, Nouvelle, Velvet)

Kristofer & Emanuel är en av Uppsalas mest rutinerade DJ-duos. Tillsammans har de hållit i klubbar som Grow Up! och Time For Heroes, varit residents på Velvet och har vigt hösten åt de nya projekten GLHF på Smålands och Nouvelle på V-Dala. Räkna med powerpop och punkrock från sjuttiotalet, alternativ (och mindre alternativ) rock från åttiotalet och den bästa nittiotalsindien. Brittpop, soul, rock ’n roll och gun show. Jeansjackor, ettan portion och vinylnörderi. Get ready for love!

Kristofer & Emanuel is one of Uppsala ’s most experienced DJ duos . Together they have held in clubs Grow Up and Time For Heroes , they have been residents for Velvet and have dedicated the fall for the new projects GLHF at Småland and Nouvelle at V- Dala . Expect powerpop and punk rock from the seventies, alternative (and less alternative ) rock from the eighties and the nineties best indie. Brit Pop , soul, rock ’ n roll and the gun show. Get ready for love!

Maria Pravda & Cashmere

DJ-duo som langar snabb, dansant electro-house med cheezy hooks, mixat tillsammans med feta basslines, ghetto tech och tung 90-tals hiphop.

A DJ duo that delivers fast, danceable electro-house with cheezy hooks , mixed with fat basslines , ghetto tech and heavy 90 ’s hip hop .

DJ Synth

DJ Synth gräver in i sin ofullkomliga minne av den 11: e dimensionen för att söka efter ansikten, färger och landskap som fullföljer hans innersta önskan att fånga det exotiska. Det betyder att han spelar huvudsakligen deep house/nu disco!

DJ Synth delves into his imperfect recollection of the 11th dimension to search for faces, colors and landscapes that fufill his innermost desire to capture the exotic.” That means he mainly play deep house/nu disco!