Välkomna till årets femte och höstterminens sista landskap på Kalmar nation!

Landskapet – demokrati i praktiken

Landskapet är nationens stormöte, och då får alla medlemmar komma, höra hur det går på nationen och vara med och styra den åt rätt håll. Efter landskapet följer en gratis landskapssexa, då du både får mat och ett perfekt tillfälle att lära känna andra nationsaktiva! För att få rösta behöver du ha med dig höstterminens nationskort och legitimation.

Blandat från föredragningslistan

  • Val av av ämbetsmän
  • Stadgeändringar
  • Val av seniorer

Här kan du läsa den fullständiga föredragslistan. Kika gärna närmare på nästa års budget och verksamhetsplan också, de ska antas på landskapet.

Varmt välkommen!

Arvid Hedén Gynnå
Landskapets jubelordförande

Welcome to the fifth landskap of 2013! The landskap is the general meeting of the nation, and is open to all members. You can hear what is going on at the nation and help to steer it in the right direction. Afterwards there will be a free dinner where you can meet other active nation members! To be able to vote, you have to bring this semester’s nation card and your id. The full agenda can be found in Gyckeln or the nation’s notice board. Very welcome! Arvid Hedén Gynnå, Jubilee chairman of the landskap