Onsdag 2 April kl 20.00
Biljettsläpp 26:e mars.
Pris: 60 kr för kalmariter/ 80 kr övriga
Nationskort krävs.

Sittplatser finns att köpa i Pub Kronan en vecka i förväg, den 26:e mars, från kl. 18.00. Priset är 80 kr, max 6 biljetter/person. Är du kalmarit får du sedan tillbaka 20 kr i dörren mot uppvisande av nationskort. Ståplatser köps i dörren den aktuella standupkvällen från kl. 18.00 och priset är detsamma som för sittplatserna.

På scen:

Nisse Hallberg

På kort tid har han etablerat sig som en av Sveriges bästa unga komiker och uppträder på landets alla scener. När denne tjocksmala man inte uppträder eller hejar på Bajen så arbetar han som gormetkock och gillar att ta långa skogspromenader. Medger för övrigt mycket motvilligt att han varit med i ett avsnitt av Färjan i Kanal 5. Är en stående medlem av den populära podcasten ”Alla mina kamrater”, lyssna gärna på:

http://podcasts.nu/poddar/alla-mina-kamrater

Filip Andersson

Skruvad och absurd humor förpackad i en Skånepåg från Veberöd. Lyssna gärna på Filips podcast, där även Emma Knyckare, Johannes Finnlaugsson mfl medverkar:

http://www.riketssal.se/atties-mutant-ninja-komiker-2/

Lisa Eriksson

Med en introvert framtoning delar hon med sig av dagbokslika betraktelser med inslag av ironi, absurda vändningar och en uppfriskande apatisk inställning till livet och samtiden. Driver ingen podcast men har stor erfarenhet av att lyssna på podcasts.

Petter Bristav

En av ytterst få i Sverige som fortfarande har mustasch, ryktet säger att det är ironiskt. Är för övrigt Skaras kändaste person, efter Bert Karlsson. Så fort Bert Karlsson dör kommer Petter bygga nöjesfält, starta dansbands-skivbolag och styra Skara med järnhand, men fram tills dess kör han stand up! Startade podcasten ”Till slut kommer någon skratta”, eller TSKNAS, med Soran Ismail och Aron Flam. Lyssna på:

http://podcasts.nu/poddar/till-slut-kommer-nagon-att-skratta

 

Facebook-event:

https://www.facebook.com/events/608773985873811/