Datum: 1/4
Tid: 18-00
Inträde: gratis
Nationskort krävs

Våren är här! Det betyder att det är dags för ännu en omgång av Kalmar nations open mic-kvällar. Kom till Pub Kronan och upplev livemusik, poesi och annat skoj. Spela en cover på den senaste K-popdängan, en irländsk folksång eller kanske något du själv knåpat ihop. Allt funkar!

Anmäl dig för att uppträda genom att maila spela.kalmarnation@gmail.com. Informera oss angående vilken tid du vill stå vill stå på scen, vilka instrument du behöver och vilka andra speciella önskemål du än må ha. Vi hjälper gladeligen till!

Gå med i facebookgruppen för att hänga med i nyheterna kring Spela: https://www.facebook.com/groups/44355193336/?ref=ts&fref=ts

Spring is here! That means another round of Kalmar’s open mic nights. Come to Kalmar’s pub and enjoy live music, poetry and other performances. Play a cover of the latest Korean hit, an Irish folksong or something you composed. Anything goes!

Sign up to perform by emailing spela.kalmarnation@gmail.com. Tell us what time you want to perform, what instruments you need and any special requests you might have. We are happy to help!

Join the Kalmar open mic group for all the latest news: https://www.facebook.com/groups/44355193336/?ref=ts&fref=ts