Kära vänner! Efter en lång sommar utan klyftpotatis är höstterminen nästan här. Höstrusket dröjer dock ett tag till, och på Kalmar nation har vi en fantastisk trädgård som vi förstås passar på att använda så mycket vi kan innan kvällarna blir för kalla.Vad passar då bättre än att fira Pub Kronans öppning med en trädgårdsfest?

För att maxa antalet soltimmar öppnar vi redan klockan 16 med bar och musik på gården. Klockan 18 blir det terminspremiär för Uppsalas utan tvekan bästa vegburgare, hemgjord på nytt recept. Blir det kallt har vi filtar och kaffedrinkar, blir det regn (omöjligt) flyttar vi in.

I och med Pub Kronans öppning välkomnar vi också vårt sprillans nya klubbverk – den grupp galenpannor som kommer servera er terminen lång. Kom och säg hej, presentera er! Det här gänget är mysigare än någonsin.

Länk till facebook-eventet hittar ni här. Måndag Sessions drar igång följande måndag, det vill säga 1 september. Håll till godo!

Måndag 25 augusti
16-00, Gratis
Nationskort krävs

——————————————————

 

Dear friends! After a long summer without potato wedges, the autumn semester is almost here. The Swedish Höstrusk lingers for a while, however, and at Kalmar nation we have a fantastic garden which we take the opportunity to use as much as we can before the evenings go cold. What’s a better start than to celebrate Pub Kronan’s opening with a garden party? 

To fully take advantage of the sunshine, we open at 4pm with bar and music in the garden. At 6pm it’s time for the semester debut of Uppsala’s best vegetarian burgare, homemade as always with a new recipe. If it gets cold, we have blankets and coffee drinks, if it rains (impossible) we move the party inside. 

With the opening of Pub Kronan, we also welcome our brand new club work – the crazy cats who will serve you all semester. Come and say hello, introduce yourself! This gang is nicer than ever. 

The facebook event can be found here. Our cocktail club Måndag Sessions kicks off the following Monday, that is September 1st. Enjoy!

Monday 25 august
16-00, Free
Nation card required