Mareike Brockman, Cathy Xiao Chen och Julia Sheffield har flera saker gemensamt. De har t.ex. alla varit fikavärdar på Kalmar nations söndagsfik, och har sammanlagt 17 års erfarenhet av restaurangkök. Nu slår de sig samman för laga något riktigt speciellt för terminens första Smaka! Förvänta er en helt vegansk och vegetarisk meny med glutenfria alternativ gjort på de färskaste råvaror som den svenska sensommaren har att bjuda på.

Restaurang Smaka kommer att vara öppet 18.00-22.00. Reservationer rekommenderas och kan göras genom att kontakta oss online på https://kalmarnation.se/pub-klubb-restaurang/pub-kronan

Välkomna!

——————————

For one night only, 3 Kalmar fikavärds of years passed will be joining forces to cook up a storm for our Nation’s very first Restaurang Smaka of HT14. With 17 years of combined kitchen experience; Mareike Brockman, Cathy Xiao Chen and Julia Sheffield will be serving an entirely vegan and vegetarian menu with gluten free alternatives to showcase the best that the Swedish season has to offer.

Restaurant Smaka will be open from 18:00-22:00.
Bookings are recommended and can be made by contacting us online at https://kalmarnation.se/pub-klubb-restaurang/pub-kronan

Welcome!

——————————–

Menu – 29th Aug

Roasted garlic and fennel soup

Baked feta, roasted beetroot, tabouli

Wild mushroom pie with root vegetables

Cauliflower steak, Yorkshire pudding, cognac cream

Apple & rhubarb cake, almond crumble

Chocolate & ricotta pudding