Hur började ALLT?

Vi träffades genom en gemensam vän (S/O Fia). Vi upptäckte att vi gillade samma typ av musik (Lyssnat på Drakes senaste album typ). Båda har haft tankar om att starta klubb länge, så vi tänkte: vänta nu, om du gillar samma musik som jag, och du brukar ju spela ute ibland, visst? Och visst var det så att du och Petra höll i Måndags Sessions? Och du fixade med en klubb i Visby under somrarna? Varför inte starta en ny fantastisk klubb tillsammans?

Hur har ni kommit på namnet?

Först och främst vill vi bara säga att vi är nöjda med namnet på klubben (NO FLEX ZONE). Det är lagom långt, innehåller fina ord så som FLEX och ZONE och NO. Namnet kommer från en Rae Sremmurd låt som heter ”NO FLEX ZONE”.

Hur ska man bete sig i en såkallad ”no flex zone”?

NO FLEX ZONE är ett område, låt oss kalla det en ZONE där det är förbjudet att pose:a, leka att man är skitviktig, stoltsera etc. Helt enkelt: inte hålla på och vara någon skrytmåns. Lol. En får såklart bete sig precis hur en vill. Saker en bör undvika dock: dansa ironiskt till musiken och kanske lämna sina maskeradkläder hemma.

Vilken genre kommer att spelas?

Det är 2015 och dags att get with the times. Att tala om genre är irrelevant. Den musik som kommer spelas på klubben är den som DJ:n väljer att spela. På NO FLEX ZONE står musiken i centrum. När vi bokar en dj bokar vi hen eftersom vi tycker att hen är intressant och för att vi vill få en insyn i hens vision om vad bra musik är. Vår ambition är att man skall tillåta sig bli inspirerad på dansgolvet. Ta del av musik som till en början kanske känns främmande. När du går på NO FLEX ZONE, kan du tänka såhär: ”I’m gon learn today”. Men med det sagt, om Drake har släppt nytt eller James Blake gjort en fet remix på en Beyonce låt kommer det garanterat att spelas på dansgolvet. + kommer inte vara rädda för att spela låtar som går sakta.

Tre absolut bästa låtar?

Ok vi gillar CoCo – O.T. Genasis, den är nice.
Tycker I LOVE MAKONNEN – Super Clean är jättefin och gullig.
Jeremih – Planes featuring J. Cole är en ny och fin låt.

Kolla in vår SoundCloud också, där har vi gjort en playlist med 15 låtar som vi gillar just nu!

 

https://soundcloud.com/noflexzoneuppsa…/sets/01-no-flex-zone

 

Vilken stämning kommer ni att bidra med från er sida?

Åh, vi kommer sprida så mysig och gosig stämning, vi vill att alla ska få lika bra vibes som oss.

Vad är er uniqueness? Vad har ni som inga andra klubbar i Uppsala har?

Vår uniqueness är att vi verkligen tycker Uppsala förtjänar en sån här fet klubb, där det är mer uppdaterat och där musiken är i absolut fokus. Vi vet att det finns så sjukt mycket annan fet hiphop och klubbmusik än den som spelas på den mest lättillgängliga radion eller på mainstreamgolven, och vi tycker att alla i Uppsala som tycker likadant förtjänar en sån klubb! Real recognize real.

Twerking, bra eller anus?

Men gud.. Ja, alltså det är en dansstil som alla andra. Men vi tycker att det är sjukt att kulturella uttryck måste gestaltas av vita kroppar för att få uppskattning/plattform/medialt utrymme.

 

Första tillfället för NO FLEX ZONE infaller den sjunde mars, vi ses då!