♥ GAY/QUEER
♥ Pris 40/80 kr
♥ Dörrarna öppnas 21.00
♥ ÖPPET till 02
♥ Nationskort
@KalmarNation

 

Dikt:

Det blir en sista kväll med Wilde denna termin
så kom till Kalmar och få dig en dos technomedicin
mörkret tar nämligen över Kalmar denna dag
så håll dig hemma om du känner dig extra svag….


JOHANNA KNUTSSON

(Klasse Recordings, Crime City Disco, UFO station recordings)


Johanna Knutsson caught the music bug in 2008, she promptly moved to Berlin from her native Sweden, buying her very own set of Technics and a mixer along the way. Finding her inspiration Berlin’s people, clubs and surroundings, it wasn’t long before Johanna was well and truly entrenched in the city’s vast and varied music scene.

Her first release “Heavy baby” (featuring a Minilogue remix) was released on Klasse Recordings in March 2011. Soon after she remixed the award winning Swedish band This is Head’s track “De Trop” .2012 saw the release of her second EP on Klasse “Support EP” with remixes from both Esther Duijn and Sacha Robotti an was promptly followed by a string of well received collaborations with Hans Berg on various labels such as Klasse Recordings, Crime City Disco & The Free Spirit Society.

OLIVIA


En ung och energisk personlighet som spelar väldigt, VÄLDIGT intressant musik. Med förkärlek för 90-talet levererar hen ninjabreaks med ’93-pianon, nu disco som är så sexig att den vill bli slickad på och mycket, mycket mer. Det finns ingen anledning att stå still när det spelas så bra musik!

MKZ & MALIN B


MALIN.B är lillasystern som borde varit storasyster. När hon var liten tog hon alla barnens godis på kalaset och gömde sig för att äta upp det. Något gick snett när MKZ.B kom till jorden. Om han var ett djur skulle han varit en korsning mellan en pingvin och en papegoja. Jajamän, det här blir den första dj-battlen mellan två syskon på WILDE!

FIRST GIFT


WILDE’s egna superstar värmer golvet på övervåningen! First Gift, eller Jonas Isaksson (your choice) är en electroproducent och DJ från Uppsala, signad på Helsingforsbaserade My Techno Weighs A Ton. Hen älskar att skapa sjuka, vilda låtar som får vem som helst att headbanga till vansinne. Ni kommer att vilja flippa på dansgolvet.
https://soundcloud.com/firstgift

♥♥♥♥ UPPSALA’S OWN MOUNTAIjNHAIN♥♥♥♥

Poem:
There will be one last evening with Wilde! this semester
so come to Kalmar and get yourself a dose of techno medicine
Dark takes namely of Kalmar on this day
so stay home if you’re feeling extra weak

JOHANNA KNUTSSON

(Klasse Recordings, Crime City Disco, UFO station recordings)
Johanna Knutsson caught the music bug in 2008, she promptly moved to Berlin from her native Sweden, buying her very own set of Technics and a mixer along the way. Finding her inspiration Berlin’s people, clubs and surroundings, it wasn’t long before Johanna was well and truly entrenched in the city’s vast and varied music scene.

Her first release “Heavy baby” (featuring a Minilogue remix) was released on Klasse Recordings in March 2011. Soon after she remixed the award winning Swedish band This is Head’s track “De Trop” .2012 saw the release of her second EP on Klasse “Support EP” with remixes from both Esther Duijn and Sacha Robotti an was promptly followed by a string of well received collaborations with Hans Berg on various labels such as Klasse Recordings, Crime City Disco & The Free Spirit Society.

OLIVIA


A young and energetic personality who plays very, very interesting music . With fondness for ’90s delivers hen ninja breaks with ’93 -pianon , now the disco that is so sexy that it wants to be licked and much, much more . There ’s no reason to stand still when it played so good music!


MKZ & MALIN B


MALIN.B ’s little sister who should be the big sister . When she was little , she took all the children candy at the party and hid themselves to eat it up . Something went wrong when MKZ.B came to earth. If he were an animal , he would have been a cross between a penguin and a parrot. Oh, yeah , this will be the first DJ battle between two siblings WILDE !

FIRST GIFT


WILDE ’s own superstar heats the floor upstairs ! First Married, or Jonas Isaksson ( Your Choice ) is an electronica producer and DJ from Uppsala -designed on the Helsinki-based My Techno weighs a ton . Hen loves creating diseased , wild songs that will make anyone headbanging crazy. You will want to flip on the dance floor


https://soundcloud.com/firstgift