Pub Kronan slår åter upp dörrarna för en ny termin med uppfräschad meny, färskt klubbverk och Måndag Sessions i ny regi! Vi har skickat Annika Stengard på cocktailkurs i Amsterdam under sommaren och ser med spänning fram emot höstens kreationer. Musikansvariga för kvällen är inga mindre än Diskoteket-bossarna mikkelrev och Linnéa! Med andra ord blir det melodiös house och nu-disco att mysa till.

Kvällen till ära kommer vi har flera specialerbjudanden och överraskningar för att så många som möjligt ska få pröva höstmenyns nyheter. Info kommer fortlöpande. Skiner solen öppnar vi trädgården – välkomna, och glöm inte nationskort!

Kolla facebook-eventet här!

Pub Kronan is once again opening the doors for another semester with an updated menu, a fresh club work and Måndag Sessions under new management! We sent Annika Stengard to a cocktail course in Amsterdam and are of course excited to see the new creations of the coming season. In charge of the music this evening is none other than the Diskoteket bosses mikkelrev och Linnéa! In other words there will be melody-driven house and nu-disco to get down to.

This spectacular evening will see special offers and surprises so that as many as possible can try the new items on the autumn menu. More info coming soon. If the sun shines we’ll open the garden – welcome, and don’t forget the nation card!

Join the facebook event here!