Efter två underbara trädgårdsfester är det nu dags för en till innan kvällarna blir kalla! Garden Party är ett samarbete mellan söndagsfiket och nationens festfixare, en heldag med utebar och 8 timmar house och disco i solen. Smörgåsar, kakor och kaffe hittas som vanligt i puben, medan våra bartenders rör mojitos i trädgården. Bakom skivspelarna:

Lighthouse DJ’s
I drygt 3 år har föreningen Lyset levererat vinylfester för sina medlemmar i en loftvåning nära Globen i Stockholm. På väggen hänger ett stort porträtt av Frankie Knuckles och Lighthouse-residenterna spelar straight up deep disco, house cuts and beyond. Dessa herrar är som gjorda för The Garden Party och vi otroligt stolta över att ha dem hos oss!
https://www.facebook.com/pages/Lighthouse/514812825223580

Kizaa Zaa Radio
Radioprogrammet Kizaa Zaa Radio föddes 2011 ur Florida Keys-födde Kelly Smisks behov av att sprida evangeliet av afrikansk musik till de frusna svenskarna. Snart började de trampa takten, röra sig på till musiken, sjunga med i texter på främmande språk och när deras puls ökade, slängde de ut sina jackor och plötsligt… hade svenskarna tinats!
https://www.facebook.com/KizaaZaa 

mikkelrev 

Oskar Gerwins

Filip Bromberg

Självklart finns ett urval av varm mat för den som hellre latar sig i gräset. Eftersom det serveras alkohol vid detta evenemang krävs nationskort för att delta. Kalmariter går in gratis hela dagen. Välkomna!

After two amazing garden parties we have just enough time for another one before the evenings turn cold! The Garden Party is a full day with an outdoor bar and 8 hours of house and disco in the sun. Sandwiches, pastries and coffee will be found as usual in the pub, while our bartenders stir mojitos in the garden. Behind the turntables:

Lighthouse DJ’s
These guys throw vinyl-only parties in a loft close to Globen in Stockholm. In the spirit of Frankie Knuckles the Lighthouse residents play straight up deep disco, house cuts and beyond!
https://www.facebook.com/pages/Lighthouse/514812825223580

Kizaa Zaa Radio
Kizaa Zaa Radio was born in 2011 from an almost compulsive need of Kelly Smisk: to spread the gospel of African music to the frozen inhabitants of the Stockholm tundra. The Swedes started tapping their feet, moving their bodies, singing along with the lyrics in foreign languages, and as their pulse increased, they threw off their jackets and suddenly … they had defrosted!
https://www.facebook.com/KizaaZaa 

mikkelrev

Oskar Gerwins

Filip Bromberg

There is a selection of hot food for those who prefer to chill out on the lawn. Since we serve alcohol at this event, a nation card is required to attend. Members of Kalmar get in free all day. Welcome!