We’re back! Vi inleder 2016, om vi får säga det själva, med en riktigt fin bokning:

▲ Shakarchi & Stranéus

Vi har varit galet sugna på att boka Shakarchi & Stranéus det senaste året. Förutom att ha släppt förra årets vassaste remix, av Ishivus “Gryning” så är deras samlade produktion sjukt gedigen. Upptäckte t.ex. härom veckan deras magnifika “Clinton Hill” från Studio Barnhus. Och annars har du säkert hört HNNY-remixen på deras “Hissmusik”. Under hösten har vi förgäves försökt få hit dem, men bitarna har inte riktigt fallit på plats. Och i ärlighetens namn är Shakarchi ute på bröllopsresa denna gång, men Stranéus kommer med tåget från Göteborg och representerar denna fantastiska house-duo. Missa inte, för guds skull!
https://www.facebook.com/Shakarchi-Stranéus-116267561761456/

Lyssna här, t.ex:

▲ Timpleton

Från legendariska klubbar i Berlin som Sisyphus och Golden Gate till Trädgården, Berns 2:35:1 och F12 i Stockholm får vi nu hit denna skickliga och ödmjuka dj. Kvällen till ära har han lovat att plocka med sig sitt kommande släpp på Oh! Records på sin usb-sticka. Så vi ser fram emot att få välkomna Timpleton till Diskoteket.

▲ Kerr Wilson

En islänning i exil i Berlin som tar flyget upp till Schweden för att spela lite mörkare tunes på Diskoteket. Med en mix av Reykjaviks starka musikscen och Berlins råare techno i bagaget utlovar vi en fin mix på övervåningen.
https://www.facebook.com/kerr.kerrwilson/

Varmt välkomna fredagen den 29 januari!
/Diskoteket-gänget

We’re back! We begin in 2016, if we may say so ourselves, with a really nice booking:

▲ Shakarchi & Stranéus

We have been crazy eager to book Shakarchi & Stranéus the past year. In addition to releasing last year’s hottest remix of Ishivus ”Dawn” as their collective output sick solid. Discovered e.g. last week their magnificent ”Clinton Hill” from Studio’s cottages. And otherwise you have probably heard HNNY remix of their ”elevator music”. During the autumn we have tried in vain to hit them, but the pieces have not quite fallen into place. And in all honesty, Shakarchi out on honeymoon this time, but Stranéus come by train from Gothenburg and represent this great house duo. Do not, for heaven’s sake!
https://www.facebook.com/Shakarchi-Stranéus-116267561761456/

Listen, for example:

▲ Timpleton

From legendary clubs in Berlin that Sisyphus and the Golden Gate to the garden, Berns 2: 35: 1 and F12 in Stockholm, we now bring this talented and humble DJ. The evening to honor his promise to pick with him his upcoming release of Oh! Records on his USB stick. So we look forward to welcoming Timpleton to the disco.

▲ Kerr Wilson

An Icelander in exile in Berlin that takes flight up to Schwedenplatz to play a little darker tunes in the disco. With a mix of Reykjavik’s strong music scene and Berlins rougher techno luggage, we promise a nice mix upstairs.
https://www.facebook.com/kerr.kerrwilson/

Warm welcome on Friday, January 29th!