Om John Travolta hade pluggat i Uppsala så skulle han varit kalmarit – så är det bara. Vårgasquen tillägnas därför modern tids kanske glittrigaste, svängigaste och mest dansanta film – Saturday Night Fever! Kvällen blir en tidsresa fylld av musik och dekor från välkomstdrink till hejdundrande 04-släpp med discoveteranerna från Lighthouse i Stockholm. Antalet biljetter är begränsat och förväntas gå åt snabbt, så somna inte i gröten!

Inspiration:

Temaenlig klädsel uppmuntras men är inte ett krav. Biljetter köps hos 2Q under expeditionstid. Biljetter släpps 29/4 för ämbetsmän, 30/4 för medlemmar och 31/4 för övriga. You should be dancing!

Tid: 17dk
Kalmariter: 280/240 (alk. fri)
Övriga: 300/260 (alk. fri)
Klädsel: Tema alt. kavaj
Länk till facebook-event

 

If John Travolta studied in Uppsala, he would have been a member of Kalmar nation – that’s a fact. So it makes complete sense, then, to dedicate this year’s Spring gasque to what could be the most sparkly, swinging and danceable movie of all time – Saturday Night Fever! The evening will be a journey in time filled with music and decor from welcome drinks to a booming 4am afterparty with the disco veterans of Lighthouse in Stockholm. The amount of tickets is limited and are expected to sell out quickly, so don’t sleep in!

Inspiration:

Themed outfits are encouraged but not mandatory. Tickets are purchased from 2Q during office hours. Tickets are available from 29/4 for nation officers, 30/4 for members and 31/4 for others. You should be dancing!

Time: 17dk
Kalmar members: 280/240 (non alc.)
Others: 300/260 (non alc.)
Dress code: Theme or dark suit
Facebook event