(K)WILDEBORG NO. 37

QUEER/GAY/QUEER/GAY/QUEER/GAY/QUEER/GAY/QUEER/GAY/QUEER/GAY/

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀☆ ★ ☆▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
WILDE!

Någon gång då och då bjuder vi in er till WILDE! och dansar till grym techno, dricker öl med fantastiska människor och svettas flera liter i en natt full med konst och kärlek.
Ibland sker detta i rymden på neurotiskt vis och ibland till hashtagen #15215518287 (?) men denna gång bjuder vi in er till KVALBORG för första gången!
Peppen är enorm!
Kom och häng med oss redan på eftermiddagen i trädgården där vi kommer dricka öl, mingla och spela gorgeous techno. Följ oss sedan in i natten där vi kommer skapa ett technokaos utan dess like, för att sedan avsluta kvällen ännu en gång i källaren med det tunga basmullret och de fantastiska människorna.

Vi är ditt säkraste wilde card för kvällen!

WILDE 29/4 ☆ ★ ☆


▶ BOEL GLÜCK

Svulstigt, svettigt och dekadansant ­ Boel Glück letar ständigt vidare efter ny elektronisk input till technons bas utan att rädas genrekonventioner. I dansant attityd gör hen utflykter i salt ebm, läderdoftande elektronik­avant­garde och tungt samplat 90­tal till oset av acid.
Duon möttes i Uppsalas hbtqmiljö och har sedan dess rört sig mellan hemmaplan och sthlm med spelningar på gråzonsklubbar och etablissemang.

▶ STEN
Ta en näve neurotisk techno, blanda det med en gnutta acid och dub och du börjar närma dig den ljudkompott Sten leverar. En blandning som förändrar liv och läker alla brustna hjärtan. Som väcker de döda och dödar alla vakna.
”Stens techno gav mig tillbaka synen” – äkta citat
Släng också i lite kärlek och solsken (för det är ju ändå vår ♥)

▶SUSH (WILDE! CREW)
Sush hoppar fram och tillbaka mellan hiphopen och technons värld och önskan är att en dag föra de samman. Efter turnén men hiphopduon DMAR har hon dock bestämt sig för att hoppa på WILDE!TÅGET ett tag och denna kväll lämnar hon mellanvärlden bakom sig och ger sig in i ett tungt och mörkt technoavsnitt med inslag av neurotiska infall som gör att en ej kommer kunna sluta dansa. Välkomna in i en ny värld utan gränser där mantrat är, se mig, se dig.

GAY/QUEER

Trädgården öppnar 16:00
Dörrarna öppnas 20.00
ÖPPET till 02
Nationskort
80 kr för alla
@KalmarNation