Vad heter du?
Nareh Rostamian

Hur gammal är du?
26

Vart kommer du ifrån?
Jag är Armenier men föddes i Iran.

Vad pluggar du och vad har du pluggat tidigare?
Jag gjorde min kandidatexamen i filmmanus. I Uppsala läste jag ett masterprogram i musikvetenskap.

Hur länge har du varit medlem i Kalmar nation?
Jag blev en medlem i nationen i September 2016. Jag blev kär i nationen sedan dess och lämnade aldrig.

Vad har du gjort på nationen tidigare?
Jag började som fotogruppsledare och hade jätteroligt med mina gruppmedlemmar. Eftersom jag blev fotoförman för två terminer. Under tiden, jobbade jag i puben och på uthyrningar. I HT18 började jag jobba som uthyrningsansvarig och har fortsatt tills nu (VT19).

Varför vill du bli kurator på Kalmar nation?
Efter att ha varit ungefär 2 år i nationen, har jag lärt mig mycket om nationen. Just nu jag känner att jag kan organisera, arrangera puben och leda personal. Jag har många idéer för puben och hur kan vi ha fler roliga aktiviteter. Jag tror erfarenhet i organisering är nyttigt för denna position och eftersom jag var programchef för en filmfestival för flera år sedan kan jag använda den erfarenheten.

Vad skulle göra dig till en bra kurator?
För det första skulle det vara en stor ära att vara med och leda nationen som jag älskar mest. Som kurator skulle jag vilja fortsätta att hålla en hög kvalitet på puben och våra klubbar. Kalmar nation är som en liten modell av världen som jag skulle vilja leva i så jag ska göra mitt bästa för att hålla kvar denna modell.

Har du någon hjärtefråga?
Jag vill att Kalmar ska fortsätta vara en öppen och välkomnande nation. Där alla är en del av en gemenskap, hittar vänner för livet och skapar underbara minnen.