Namn?

Daniel Westberg

Ålder? 

22 jordsnurr

Vart kommer du ifrån?

Örebro

Berätta om din studietid. 

Min tid i Uppsala var väldigt upp och ner i början. Jag gick ett program jag inte var säker på om jag ville gå och jag visste inte riktigt vad jag ville med livet. Men efter lite över ett år i Teknisk Fysik insåg jag att programmering vad det jag ville hålla på med och beslöt mig för att byta till IT-programmet, något som jag idag inte ångrar. Dock så har min studietid aldrig varit så rolig som när jag blev engagerad på nationen! Det känns jättebra att ha hittat en sån bra grupp av människor som hjälper och bryr sig om varandra.

Vad har du gjort tidigare på nationen? 

Klubbvärd VT19, Ledamot i 2Q-rådet 2019 och Klubbmästare HT19 (kom till Katushka 2/11!!!)

Vad gör dig till en bra 2Q-kandidat?

Jag gillar att vara strukturerad i mitt arbete, nästan mer än själva arbetet ibland, något som jag tror är viktigt för denna position. Jag gör som apan Alejandro säger: “man måste ha strhukhthur”, så jag tror att det kommer gå bra.

Vad skulle du säga är din bästa sida? …och vilken är din sämsta? 

Min bästa sida skulle jag säga är mitt driv att vilja hjälpa andra och göra ett bra jobb eftersom det i sin tur hjälper mig att må bra.

Min sämsta sida är när jag blir trött och tjurig. Då blir jag sur på allt och alla.

Slutligen, har du någon hjärtefråga?

Ligger hjärtat på vänster eller höger sida nu igen?