Termins premiär av Kalmar nations trädgårdspub, Mindre Alvaret!
Långt ifrån vårt kära Öland med Stora Alvaret hittar ni Kalmar nations trädgårdspub, Mindre Alvaret. Så kom och njut av sommarens sista varma kvällar då solen läger sig över Kalmar nations frodiga trädgård. Mindre Alvaret kommer vara öppet från och med 14/8, fredagar och lördagar fram till sista augusti då vi öppnar upp vår pub, Pub Kronan, även under vardagarna.

Vi firar terminspremiären med att Allmänna Indieklubben gästar vår trädgård och spelar skön musik. Kom till Kalmar, mys med dina vänner och njut av god dryck och vårt goda pubkäk till go musik. Vi ses där! 

När? 14/8
Var? Kalmar nation
Trädgårdspub 18-23
Pub Kronan 18-01
Nationskort krävs.
Välkommen!

Se facebook evenemang:
https://www.facebook.com/events/977721826013032?active_tab=about