Visste ni att Kalmar Nation länge har varit ett centrum för Uppsalas livemusik? Under denna
karaokekväll kommer ni få chansen att stå på samma scen som bland annat Bob Hund och Broder Daniel tidigare intagit! Vare sig ni vill skriksjunga en ballad av Adele eller leka rockstjärna till AC/DC kommer Pub Kronan vara er egna konserthall, så ta med några polare och kom och sjung ut!

Did you know that Kalmar Nation has long been a key player in Uppsala’s live music scene? During this karaoke night, you will get the chance to stand on the same stage that famous bands like Bob Hund and Broder Daniel have previously graced! Whether you want to belt out a ballad by Adele, or unleash your inner rockstar to some AC/DC, Pub Kronan will be your own concert hall for the night, so bring some friends and come sing along!

Facebook : https://www.facebook.com/events/514986066468941?ref=newsfeed