(ENGLISH BELOW)Livemusiken är äntligen tillbaka på riktigt! För att fira att vi kan dansa precis som vi vill till levande toner på scen igen bjuder Kalmar nation in till den andra upplagan av Kalmar AltFest! Festival-konceptet som invigdes i höstas med fem akter under samma kväll och bjöd på allt från gungig hip-hop till dundrande synth-pop är tillbaka! Även denna gång blir det en blandad, spännande line-up som spelar inför stående publik på den klassiska scenen i Pub Kronan. Vill du vara en i publiken? Skriv upp dig i formuläret nedan och knip en av dom begränsade platserna för en kväll ni sent kommer glömma! Artisterna kommer att avslöjas i veckorna innan konserten.

Anmälan görs via länken nedan:
https://forms.gle/XDJ7ChjXTXxfii2h6

Insläpp från 18:00, konserten börjar 19:00.

Live music is finally back for real! To celebrate that we can finally dance how we want to living instruments and voices on stage again, Kalmar nation invites you to the second edition of Kalmar AltFest! The festival concept that was inaugurated last fall with five acts in one night, including everything from groovy hip-hop to booming synth-pop, is back! This time, we will once again give you a mixed, exciting line-up that will play in front of a standing audience on the classic stage in Pub Kronan. Do you want to be in that audience? Sign up in the form and snatch one of the limited spots for a night you won’t forget anytime soon! Artists will be announced in the weeks leading up to the concert.

Sign up:
https://forms.gle/XDJ7ChjXTXxfii2h6

The doors open at 18:00 and the concert starts 19:00.

Facebook: https://www.facebook.com/events/547712759740519?ref=newsfeed