Varmt välkomna till inspektorsavtackningsbal för Anders Ahlén! 1663 beslutade Uppsala universitet att det inte var någon ordning på nationerna och att någon behövde hålla lite koll på de. De bestämde då att varje nation skulle ha en universitetsanställd inspektor som såg till att allt gick rätt till på nationerna. I dag är inspektorns roll inte att kontrollera studenterna utan istället att vara ett stöd och bollplank för studenterna.

2005-2020 var Kalmar nations inspektor Anders Ahlén, professor i signalbehandling. Den 15 april är det dags att tacka av Anders Ahlén för sina år som inspektor på nationen. Kalmar nation bjuder med anledning av detta in till Inspektorsavtackningsbal för Anders Ahlén.

Biljetter kan köpas under expeditionstid. Biljettsläpp för ämbetsmän: 27 mars
Biljettsläpp för medlemmar: 29 mars
Biljettsläpp för icke-medlemmar: 31 mars

Vad? Inspektorsavtackningsbal för Anders Ahlén 
Var? Kalmar nation 
När? 15 april 17dk 
Klädkod? Högtidsdräkt
Pris: 500/550 kr (meldem/icke-medlem)
Hoppas vi ses där!