Har Kalmarabstinensen kickat in? Sommarjobbet börjar kanske bli långdraget, sommarkurserna lite trista och ljudet av regnet som slår mot fönsterrutan på kvällarna är inte lika mysigt längre? Misströsta inte! Nu kan du börja se fram emot terminens första gasque – Kräftskivan!

Det finns knappast ett bättre sätt att sparka igång ett nytt läsår än med röda vassa klor, ett gäng härliga kalmariter och en massa sång. Kom och ta med dina vänner!

Datum: 23.e augusti
Tid: 18dk
Plats: Kalmar nation
Kostnad: 190 riksdaler om du vill ha alkohol, annars 160 riksdaler

Anmälan sker genom att betala en korrekt summa till bankgironummer 498-7129. Eller genom att komma till expeditionen med en korrekt mängd pengar. Om du väljer det förstnämnda sättet, glöm för all del inte att skriva någonstans vem du är. (Eventuella oidentifierade pengar går oavkortat till Fattiga Kuratorers Fond.)

Väl mött på höstens (kr)häftigaste fest!

Micke, 1Q