Har du varit i puben på sistone? Klart du har! Då har du nog lagt märke till den ståtliga pokalen som står där i all sin glans. Vi kan dock inte ha kvar den speciellt länge till om inte DU hjälper till! Allt du behöver göra är att haka på och springa i Uppsala studentlopp för din nation. Anmäl dig här på en gång! Om du undrar vilka fler som tänker vara med i laget så kan du prata med vår kära Andre kurator Fredrik under hans expeditionstider. För Kalmar – ära och redlösh.. redbarhet!

Have you been in the pub recently? Of course you have! Then I’m sure you’ve noticed the beautiful grand trophy standing there in all its glory. However, we cannot keep it for long unless YOU help us out by running in Uppsala studentlopp for Kalmar nation! Sign up right away! If you need help with signing up our Andre kurator Fredrik is more than happy to help you out from his office during office hours today (16-18) and tomorrow (12-13). For Kalmar, for glory!