Lyssna på Kalmar nation
Torsdag 26 september kl. 18-00
Fri entré, nationskort krävs

Lyssna är musikpuben som kombinerar två vinnande koncept: skönt opretentiösa pubkvällar i goda vänners lag och riktigt bra livespelningar i mysig nationsmiljö. Slå dig ner, drick nåt gott och låt snacket gå till ljuva livetoner från scenen. Denna gång är det poptema. Som grädde på moset bjuder Lyssnas enastående hus-DJ’s på gamla hits och glömda godbitar mellan varven. Kom i god tid om du vill ha sittplats, det brukar bli fullsatt.

Amelia Opie

Stockholmsbandet Amelia Opie balanserar ständigt på gränsen mot något utomjordiskt. Med intressant instrumentering, vackra melodier och utan rädsla för genrekonventioner levererar de elektronisk pop som är lika spännande som självklar. Vi är stolta över att Amelia Opie väljer att göra livedebut i Uppsala på just Lyssnas scen.

Amelia Opie finns på Facebook

Kärleksfabriken

Det musikaliska lyckopillret Kärleksfabriken har kommit att bli något av en institution i Uppsalas konsertliv. Har du ännu inte hunnit se dem är det nu hög tid. Kärleksfabriken har ett obevekligt popigt driv och spelglädjen går inte att ta miste på.

karleksfabriken.com

Lyssnas hus-DJs

Likt två skäggiga stenstoder sitter Per och Kalle bakom skivspelaren, Lyssna ut och Lyssna in. De förgyller kvällen genom att spela allt möjligt i musikväg med fokus på rock och pop av något äldre dato.