På Måndag Sessions på Kalmar Nation kan du ta med dina vänner för att äta god mat och hänga ut, men framför allt dricka iskalla, fantastiska drinkar och lyssna på skön musik. Måndagskvällarna är nämligen speciella och efterlängtade hos oss, för då riggar vi upp DJ-båset och plockar fram vår specialgjorda cocktailmeny, för att inviga veckans första dag på bästa tänkbara sätt! Vid rodret står Maria Gustafson och Petra Hattar för att göra måndagar till din nya favoritdag.

MÅNDAG SESSIONS med CHOCOCHILI
Måndag 9 september kl. 18-00 på Kalmar nation
Fri entré. Nationskort krävs.

CHOCOCHILI

ChocoChili knows NO Boarders, not in time, nor in space, nor in genrés. ChocoChili is equal parts of Passion and Spice. Music for dancing and unity. One Planet. One People. One Love. RAP, R’N’B, Soul, Funk, Reggae, Dancehall, Reggaeton, Ska, Mento, Swing, Pop, Cumbia, Afrobeat, Rai, Balkan, Maharagan, Bollywood, Bhangra, Moombahton, Electro, House…. 50’s, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s 10’s…. Sweden, Ghana, Egypt, Jamaica, India, Syria, Greece, Brazil, USA, UK, France, Russia…. Rhythm and Poetry knows NO Boarders.

On this Monday night she will start off with some old time groove from the Carribean and African discos of the 70’s and then move into oldschool hiphop scen of the 80’s and 90’s. If that is not getting you to move she bring you some contemporary global street party with rap, dancehall, reggaeton and afrobeat spiced up with a pinch of electrobeats!

Johanna Wickström gästar oss nu på måndag, och blandar skön karibisk 70-talsdisco med hiphop beats från 80, – och 90-talet. Det blir ett mysigt, och något svettigt allra sista farväl av sensommaren.

Vi ses där!

Måndag sessions

Måndag sessions