Städa vårt hus med hjälp av svett, såpa och kärlek!

Vi samlas på Kalmar den 11 september klockan 09.30 för gemensam frukost. Nationen bjuder! Efter det kavlar vi upp våra ärmar, städar och putsar varje vrå tills klockan slår lunch. Då bjuds det på god mat och trevligt sällskap. Efter det kör vi ett sista ryck med städningen tills klockan slår kväll. Då blir det trerätters middag med sång, tal och drycker som tack för ett väl utfört jobb.

Städdagen är ett utmärkt tillfälle att träffa nya vänner och att lära känna nationshuset. Är du med hela dagen får du två (2) poäng till personalfesten, kan du komma halva dagen får du en (1) poäng.

Kom och hjälp oss göra huset skinande rent så får du nya vänner och en supertrevlig middag på kuppen!

// Ditt Klubbverk

Clean our house with soap and love! We start off with breakfast at Kalmar at 09:30 on september 11th. Breakfast is free! After that it’s cleaning time. Every corner is going to be shiny clean after this day. We break for lunch (and maybe some singing and dancing). In the evening you’re served a three-course dinner with songs and speeches as our way of saying ”thank you” for a job well done. The Cleaning Day is an excellent opportunity to get to know new friends and your nation’s house. If you participate the whole day you earn two (2) points towards the Staff Party. Half a day gives you one (1) point. Come and help us clean our house and get new friends and a really nice dinner while you’re at it! // Your Klubbverk