Kom och praktisera demokrati den 10 november!

Den 10 november hålls allmänt val på Kalmar nation. Då väljer vi Sekreterare, styrelse, förvaltningsråd och Andre kurator för 2014! Landsman (medlem) med betald terminsavgift är röstberättigad och får då rösta i valet.

Valet pågår kl. 12-16 i entréhallen (alldeles innanför huvudentrén). Kom ihåg att ta med giltigt terminskort och legitimation. Välkommen att utöva demokrati! Passa gärna på att mastodontfika samtidigt.

Läs mer om kandidaterna till Andre kurator-posten och läs också vad de sade under hearingen inför valet.

On Sunday the 10th of November we are electing a secretary, board members, board of administration and Andre kurator for 2014! All paid members (”landsmän”) are entitled to vote in the election which will take place in the entrance hall between 12 noon and 4pm. Please bring your nation card and valid id-card. Come and practice your democratic right – and practice your fika skills at the same time.