Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet! Kom och stöd det!
♥ Kalmar nation
♥ Torsdag 12 december
♥ 20-02
♥ 60 kr
♥ Nationskort

SOLIDARITETEN, VART TOG DEN VÄGEN?!
REVOLUTIONEN, VAR ÄR DEN?!
KOM OCH LÅT DITT VARMA ♥ HJÄRTA♥ DUNKA I TECHNOBEAT
FÖR EN KVÄLL ÄR LIVET SOM BUBBELVIN
TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

MEDSYSKON,
KOM OCH BRINN MED OSS!
KOM OCH DANSA FÖR MUSIKHJÄLPEN!

All vinst går till Musikhjälpen 2013.

Vadå Musikhjälpen?

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Det är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Årets tema är ”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”. Pengarna som kommer in är insamlade av privatpersoner och företag och alla är välkomna att starta egna projekt.

JESSIE GRANQVIST

[techno / house]

JESSIE GRANQVIST har synts spela på de mest etablerade (och oetablerade) klubbarna i Stockholm. Hon har supportat akter som Joel Mull, Jon Dasilva, Monoloc, och Cari Lekebusch. I år har hon tagit klivet utanför Stockholm och spelat på Ibiza och i Malmö. Från sina laglösa dansgolv tar hon sig till Uppsala för att få er att dansa in i sanslöshet.

Jessie Granqvist finns på Facebook

KROPPSKUL†UR

[jack / acid / minimal / techno]

KROPPSKUL†UR föddes ur askan av en gymnastiklärare: Trainer Tom. Anagrammens mästare, även kallad Terminator – bringare av dödsdisco. Kvar finns nu endast en tanke, starkare än döden: kroppens rörelse i dansen.

Musikaliskt rör sig KROPPSKUL†UR mellan jack / acid / minimal / techno.

Hn har spelat på klubbar runt om i Sthlm och Uppsala – Slakthuset, Debaser, Wilde!, Sommar! samt befunnit sig i gråzonen med klubbarrangemang som Experimenten-serien, ett klubbkoncept tillsammans med RANDOM CUTE ANIMALS och Rättbuss samt nu senast Secret Venue #1.

KROPPSKUL†UR finns på Facebook

THUGSHEN

[house / electro]

THUGSHEN är benämnda som Sveriges svar på Pussy Riot och de sitter på en tung meritlista med bl.a. gig på Hultsfredsfestivalen och backstage på Stockholm Pride, de har drivit klubben Balcony på F12 Terrassen, varit warm-ups till Slagsmålsklubben [SWE], Far & Son [SWE], Designer Drugs [US] och Kill The Noise [US] samt avverkat de stora stockholmsklubbarna. Just nu aktuella med singeln ”No”.

ThugsHEN finns på Facebook

https://soundcloud.com/thugshen

EUPHORIC FELINES

[electro]

EUPHORIC FELINES är Uppsalas mest euforiska klubbkatter och har hittills härjat runt i ett neonskimrande hav av glowsticks, ackompanjerade av megatung electro, 90-tal eller vad de själva helst dansar till just den kvällen. Så här säger de själva om giget till förmån för Musikhjälpen: Genom att blanda musik och engagemang är Musikhjälpens insamlingar alltid ett job well done. Vi vill självklart hjälpa till att spela så att fönstren i världens makthavares kontor skallrar av musikens bas och er dans. Tillsammans med er ser vi till att makthavarna inte vågar annat än att rädda våra medsystrar världen över.

EMRETSSON & V. ASAWER

[techno]

EMRETSSON & V. ASAWER – för denna technoälskande duo är det en självklarhet att ställa upp för mänskliga rättigheter och bjuda upp till dans. De ger ett tempofyllt set med pumpande techno och flödande kärlek.

MKZ

[techno]

MKZ – ett stort hjärta och en svart själ, kompromisslös och lismande inställsam. En späd liten kropp som förenar performance och techno i en ohelig allians med synnerligen dålig smak och en graverande avsaknad av taktkänsla.

Beskrivs bäst genom meritlistan som är lika lång som ocharmerande; kräkts på publiken i Oslo, skurit upp magen på svartklubb på det hippa Södermalm, spelat på busstak utanför det ockuperade allaktivitetshuset Magasinet i Nyköping, käkat glasflaskor i Uppsalakällare och fått åtskilliga spelningar avbrutna av polis och ordningsvakter.

Bekant som ett ovälkommet inslag i Uppsalapublikens klubbliv från Wilde!, Queerborg, Uppsala Pride och som kycklingen på Fucked Up Friday. Med tvivelaktigt goda intentioner, mixern under ena armen och visuals av Rude besöker MKZ Dansa för Musikhjälpen den 12 december för ett nätt litet dj-set.

MKZ finns på Facebook

FOSTRET

[techno/electro]

FOSTRET är ännu inte fött så ingen vet hur det låter. Fostret beräknas födas med planerat kejsarsnitt den 12 december. Ultraljudet visar dansanta ben och bestämda hjärtslag. Kom och lyssna på den nyföddas skrik.

PEPP OCH KÄRLEK, VI SES DEN 12/12!

Solidarity, where did it go? The revolution, where is it? Come and let your warm heart beat to the rhythm of techno. For one night, let your life be like sparkling wine. United we are powerful. Sisters and brothers, come and burn with us! Come and dance for Musikhjälpen! The money raised will go to Musikhjälpen.