Äntligen är det dags! Årets bästa vecka, studenternas egen julafton, Ljuset i slutet på tunneln. På Kalmar nation har vi ingen champagnegalopp – istället leverar vi en kavalkad av det bästa nationen har att erbjuda. Ett stenkast från Ekonomikum finns fantastisk musik, en unik valborgsmeny, grymma drinkar och trädgårdshäng i världsklass. Och mycket, mycket mer. Välkomna!

 

♥♥♥ SÖNDAG 27/4 – SMÖRGÅSTÅRTESPIKA [12-16] ♥♥♥

 

SPELA + FIKA = SPIKA. Kom och njut av det fantastiska vädret, mängder av smörgåstårta och live-musik i trädgården! Valborgsfikat levererar den mest underbart vårdoftande söndagsattraktionen och gästas av SPELA! Från klockan 12 till 16 står läckerheterna framme. Vill du jamma i solen? Skicka ett mail till spela.kalmarnation@gmail.com! Mer info

 

♥♥♥ MÅNDAG 28/4 – SESSIONS [16-00] ♥♥♥

 

Måndag Sessions Valborg Style. Vi drar igång redan klockan 16.00! Om vädret tillåter sätter vi upp utebaren, riggar dj-båset och njuter tills solen går ner. Det kommer att finnas varma drinkar och filtar så det räcker och blir över. Som vanligt står ett urval av Uppsalas bästa dj’s för musiken. Glöm Skvalborg, på Kalmar har vi Måndag Sessions.

 

♥♥♥ TISDAG 29/4 – KATUSHKA [16-02] ♥♥♥

 

Kvalborg börjar redan klockan 16.00 i regi av våra lounge-experter från Måndag Sessions. Om vädret tillåter börjar vi i trädgården med utebar och musik – den perfekta uppladdningen inför en svettig natt på dansgolvet. Från 20-02 förvandlas Kalmar nation till ett östeuropeiskt danskaos. För musik och galenskap står Crash Nomada, i trädgården blir det eldshow! Radikalborg!

 

♥♥♥ ONSDAG 30/4 – SILL-LUNCH [12-14]
OCH VALBORGSLOUNGE [14-21] ♥♥♥

 

Klockan 12.00 börjar vi med en ny tradition på Kalmar: Sill-lunch! Det blir en intim informell tillställning med klassiska inslag och mycket sång. Anmäl dig till 1Q för att säkra din plats, det kommer även finnas drop in i mån av plats. Mer info

 

KIockan 14.00 öppnar Kalmar nations trädgård för alla valborgsfirare som söker en #mellanfest i champagnekaoset. Låt solen torka bubblet ur håret och se vilka överraskningar vi har att bjuda på! Uppsalas mysigaste nation utlovar god mat, gott om plats och trevligt folk. Valborgsmenyn erbjuder vi även som take away vilket gör nationen till en given hållplats på den fantastiska resa som Valborg i Uppsala är. Fenomenalborg!

 

♥♥♥ TORSDAG 1/5 – MAJMIDDAG [16-22] ♥♥♥

 

För att avrunda årets roligaste högtid serveras klockan 16.00 på Kalmar nation Majmiddag. Alla medlemmar är varmt välkomna att avnjuta en afton i vårens tecken och till sist säga farväl till den mörka vintern. Biljetter säljs hos 2Q. Mer info

Finally it’s time! The best week of the year, the students’ own Christmas Eve, the Light at the End of the Tunnel. At Kalmar nation, we have no champagne gallop – instead we deliver a cavalcade of the best our nation has to offer. A stone’s throw from Ekonomikum you will find great music, a unique Valborg menu, awesome drinks and a world class garden. And much, much more. Welcome!

 

♥ ♥ ♥ SUNDAY 27/4 SANDWICH CAKE SPIKA [ 12-16 ] ♥ ♥ ♥

 

SPELA + FIKA = SPIKA. Come and enjoy the beautiful weather, crazy amounts of sandwich cake and live music in the garden! Our legendary fika will this time be joined by our Open Mic concept SPELA. Wanna do some jamming in the sun? Send an e-mail to spela.kalmarnation@gmail.com and we’ll work it out!  More info

 

♥ ♥ ♥ MONDAY 4/28 – SESSIONS [ 16-00 ] ♥ ♥ ♥

 

Måndag Sessions Valborg Style. Doors open no later than 16.00! If the weather permits, we’ll bring out the outdoor bar, rig the DJ booth and enjoy until sunset. There will be hot drinks and blankets for everyone. As usual we showcase a selction of Uppsala’s best DJs. Forget Skvalborg, at Kalmar we have Måndag Sessions.

 

♥ ♥ ♥ TUESDAY 29/4 – KATUSHKA [ 16-02 ] ♥ ♥ ♥

 

Kvalborg starts at 16.00 with direction by our lounge experts from Måndag Sessions. If the weather permits, we start in the garden with an outside bar and music – the perfect build up for a sweaty night on the dance floor. From 20-02 Kalmar nation will turn into to an Eastern European dance chaos. It is with both excitement and a tinge of fear we look forward to what might go down as the party of the semester. Live: Crash Nomada! Radicalborg!

 

♥ ♥ ♥ WEDNESDAY 30/4 – HERRING-LUNCH [ 12-14 ]
AND VALBORG LOUNGE [ 14-21 ] ♥ ♥ ♥

 

At 12.00 we begin with a new tradition at Kalmar: Herring-lunch! This will be an intimate informal event with a classic touch and lots of singing. More info

At 14:00 Kalmar nation’s garden will once again be open for all party people seeking an in-between party in the champagne chaos. Uppsala’s coziest nation promises good food, plenty of space and nice people. Our entire menu will also be available for take away! A given stop on the amazing journey that is Valborg in Uppsala. Fenomenalborg!

 

♥ ♥ ♥ THURSDAY 1/5 – MAJMIDDAG [ 16-22 ] ♥ ♥ ♥

 

To round off the year’s most enjoyable feast we gather at Kalmar at 16.00 for a classic Majmiddag. All members are welcome to enjoy an evening in the spirit of Spring, finally saying goodbye to the dark winter. Tickets are sold by 2Q.
More info