Välkomna till årets absolut första landskap år 2015 på Kalmar nation onsdag 25/2 klockan 18:15!

Landskapet är nationens stormöte, och då får alla medlemmar komma, höra hur det går på nationen och vara med och styra den åt rätt håll. Efter landskapet följer en gratis landskapssexa, då du både får mat och erbjuds ett perfekt tillfälle att lära känna andra nationsaktiva!

För att få rösta behöver du ha med dig vårterminens nationskort och legitimation.

Fullständig föredragningslista finns på nationens anslagstavla.

Varmt välkomna!

 

 


Welcome to the very first landskap of 2014 at Kalmar nation wednesday 25/2 at 18:15!


The landskap is the general meeting of the nation, and is open to all members. You can hear what is going on at the nation and help to steer it in the right direction. Afterwards there will be a free dinner where you can meet other active nation members!

To be able to vote, you have to bring this semester’s nation card and your id.

The full agenda can be found on the nation’s noticeboard.

Very welcome!