Att åka knally är en starkare tradition än att äta ostaka, åka ölandsbro eller gå på queerklubb tillsammans. Många är dom som gett sig ut på vägarna för att lösa rebusar i fånig utstyrsel så som shaolin-munkar, och är du ny på Kalmar är det det ett utmärkt sätt att få din första nationsupplevelse tillsammans med gamla eller nya vänner.

En typisk knallydag börjar tidigt på en parkering med välfyllda termosar och tankar, och sedan ger vi oss ut på småvägar för att hitta lappar med rebusar som förklarar var skutan styrs härnäst. Under tiden plockar en extrapoäng genom att sysselsätta sig med sångquiz och fotoplock, och har man tur är man i tid till lunchuppgiften där en bensträckare ser till att man härjat av sig innan bilarna går igen. En alltigenom hetsig och trevlig dag som avslutas med en rolig sittning där vinnare och nästa års knallysamordnare utses.

Anmäl dig idag antingen som singeldeltagare (det finns alltid en plats över i en bil någonstans) eller ta med dig din egen bil/och eller kompisar för tankenötsknäckande bakom pedalerna. Ryktet säger att det är få som bara åker knally en enda gång

Du anmäler dig här: https://kalmarnation.se/knally

Ett Knally är inte dyrt! Ett Knally är mycket för pengarna! Better a Knally done than a Knally… not done.

Rookielag: 165 kr/lag (om minst hälften av lagmedlemmarna aldrig åkt Knally förut)
Övriga lag: 330 kr/lag
Sexan: 250 kr/person (alkoholfritt 200 kr)
Extra kartor: 100 kr/st

Sexan kommer hållas på Smålands nation, det blir kul!

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 26 SEPTEMBER