Månen står rätt, psychkatten har vaknat, tiden är kommen! Så nu dammar vi av förstärkarna, putsar dojjorna, preppar baren och bjuder in till SÄSONGSPREMIÄR. Efter gedigna ansträngningar kan vi äntligen presentera ett av landets just nu mest intressanta psykedeliska: MaidaVale. Och som om detta inte vore nog blir det ett superkonstigt men ack så härligt musikquiz signerat lyssnacrew. Finfinapriser i potten. Discjockeyna skägg(Per) & skägg(Karl) utlovar också det bästa av det bästa. Så va inte dum och fall genom isen på fyrisån, det brukar bli fullt!

/ Anna & Frida och skäggen

MAIDAVALE
MaidaVale stavas det fenomen som under det senaste året lämnat allt större avtryck på retrorockscenen. Kvartetten spelar psykedelisk, bluesinfluerad rock med ett sväng och en tyngd som för tankarna tillbaka till det sena 60-talets storheter. De bildades hösten 2012 i Fårösund på Gotland, och har sedan dess ständigt vunnit mark med sin självklara liveakt och förmåga att hänföra publiken.

https://www.facebook.com/maidavalesweden/
https://www.youtube.com/watch?v=E6tbDGOBVGY

Tider att hålla koll på:
18 – Puben öppnar. Dj Per och dj Karl spelar låtar med själ
19 – Musikquiz
21 – MaidaVale

Quizfacit och vinnare tillkännages efter bandet slutat spela.
För att slippa frysa: 20 spänn och nationskort

Affisch: Isabelle Friberg

 

The moon is right and the psychcat has woke up after the winter break. The time has come to blow the dust of the speakers, poolish our boots, prep the bar and invite all of you to the season premiere! After extensive efforts we can finally present one the country’s currently most interesting psychedelic acts: MaidaVale. And as if that weren’t enough there will be music quiz signed by the Lyssna crew (the quiz will be held in swedish). So dont be stupid and fall in Fyrisån, it tends to get crowded!

MAIDAVALE
MaidaVale is the phenomenon that in the past year made great impression on the retro rock scene. The quartet plays psychedelic, blues-influenced rock with a swing and a weight that makes you think of the late 60th century greats. They were formed in autumn 2012 in Fårösund on Gotland, and since then has continually gained ground with its obvious live act and the ability to spellbind the audience.

https://www.facebook.com/maidavalesweden/
https://www.youtube.com/watch?v=E6tbDGOBVGY

18 – The pub opens
19 – Music Quiz
21 – MaidaVale

Answers to the quiz and winners will be announced after the band has played.
Entrance: 20 kr and nation card