Vi samlas alla utanför Kalmar nation där vi recceförmän kommer vänta på er. Sedan går startskottet. Ni kommer följa instruktioner från det urgamla dokumentet Updragus Kalmariensis, och i lag tävla mot varandra om vilka som kan samla flest poäng under 2 timmar. Uppdragen är för heliga för att avslöjas på annat sätt än genom tidigare nämnda dokument, men det kommer handla om allt från dans till datakunskap. Sååååååååå ta på er ert mest taggade och äventyrliga humör för detta vill ni inte missa!

We all gather outside of Kalmar Nation where we await you. Then the starting signal goes! You will follow the instructions of the ancient document Updragus Kalmariensis, and in teams compete against each other to see who can collect the most points during 2 hours. The missions are too holy to be untold in any other way than through the ancient documents, but there will be a plethora of missions, from dancing to computer science! Soooooo, bring your most excited and adventurous mood, because you don’t want to miss this!

Hälsningar,
Recceförmännen

Facebook: https://fb.me/e/NMk06MLh