Kalmar nations alumner

Bli alumnmedlem!

Bli medlem i Kalmar nations alumner här!

Den lilla nationen med det stora hjärtat är glad och stolt över att än en gång kunna bjuda in alla som en gång dansat, arbetat och skrattat i huset på Svartmangatan 3 till att än en gång få umgås med nationen och dess fantastiska medlemmar av alla årgångar!

Kalmar nations alumner är en mötesplats för nationens tidigare medlemmar, ett nätverk där du som medlem kan återupprätta gamla band och skapa nya. Vi anordnar varje termin ett antal träffar i form av after-works i Uppsala och Stockholm, och då och då andra aktiviteter som alumnfest eller studiebesök. Som medlem får du inbjudningar till dessa och regelbunden information om vad som händer på nationen och i Uppsala. Dessutom, kanske viktigast, bidrar du ekonomiskt till att säkra Kalmar nations fortlevnad då den årliga medlemsavgiften fonderas för långsiktiga behov.

Som alumnmedlem blir du också medlem i Uppsala universitets alumnnätverk och får möjlighet att hålla kontakten med universitetet och andra alumnföreningar. Dessutom hjälper du på så sätt till att hålla adressregistret uppdaterat så att du kan nås av information om vår verksamhet.

Du blir medlem genom att registrera dig via Uppsala universitets alumnportal och betala in medlemsavgiften på till bankgiro 141-0950 märkt med ditt namn. Alumnmedlemsavgiften är för närvarande 250 kr per år. Inbetalningar av högre belopp ses som en gåva och tas tacksamt emot.

Bli medlem i Kalmar nations alumner här!

Följ Kalmar nations alumner på Facebook här!

Alumnverksamheten leds av en alumnsekreterare och ett alumnråd. Vill du engagera dig, eller har funderingar gällande alumnmedlemskap och alumnverksamheten, tveka inte att ta kontakt med alumnsekreteraren eller Förste kurator.

Alumnfest

Den tjugonionde september 2018 firades nationens andra alumnfest sedan starten 2016. Stort tack till alla deltagare som gjorde även denna afton fantastiskt trevlig och minnesvärd!

Nästa gång är det dags hösten 2020. För att vara säker på att få en inbjudan, se till att registrera dig genom länken ovan