Det börjar närma sig, den 5 november håller Kalmar nation Allmänt val på nationen. Under detta val kommer vi bland annat rösta om en ny Andre kurator. För att göra det lite lättare att bestämma er för hur ni ska rösta så anordnar valnämnden den 31 oktober klockan 19.30 en hearing med kandidaten. Vid detta tillfälle kommer ni kunna få svar på alla era frågor, kommer ni inte kunna närvara får ni gärna mejl in era frågor till 1q@localhost innan klockan 12.00 den 31 oktober.

Redan nu kan ni läsa en kortare presentation av kandidaten här.

______________________________

It’s getting closer, the 5th of November Kalmar nation will have Allmänt val. During this election we will vote about a new Second curator. To make it easier for you to decide, Valnämnden invites you to a hearing with the candidate on the 31th of October a 19.30 in the nation house. If you can’t come but still want to ask our candidate something feel free to email your questions to 1q@localhost before 12 o’clock on the 31th of October.

 

You can find a shorter presentation of the candidate here.